Sporttassen bedrukken

Sporttassen bedrukken

Met een bedrukte sporttas komt een team pas echt professioneel voor de dag. Laat de sporttassen bedrukken met je logo.

Sporttassen bedrukken voor een groot bereik

Voor al je sportieve relaties is een weggeef sporttas een zeer gewaardeerd geschenk. De sporttassen met logo zijn praktisch en zorgen bovendien voor tastbaar meer bereik. Er is altijd een gelegenheid voor het weggeven van een sporttas met opdruk. Geef de tas bijvoorbeeld weg tijdens een beurs of opendeurdag. Je kunt de gepersonaliseerde sportzak ook weggeven bij de inschrijving op de sportschool. Hierdoor worden leden ambassadeurs van jouw sportschool. Je kunt de sporttassen met naam en bedrijfsgegevens bedrukken, maar je kunt ook de relatiegeschenken laten bedrukken met logo voor het vergroten van de naamsbekendheid.

Kies uit een groot assortiment jouw relatiegeschenken sporttas

Laat je favoriete sporttas bedrukken. In het assortiment kun je kiezen uit vele soorten sporttassen. De relatiegeschenk sporttas is erg praktisch en heeft diverse opbergvakken. Een aantal sporttassen hebben zelfs een apart opberg vak voor schoenen of vuile was. Je kunt de sporttas laten bedrukken met een originele quote die de sporters kan motiveren. Hierdoor zal de sporttas relatiegeschenk langer en vaker gebruikt worden. Het assortiment sporttassen varieert van strak tot speels. Zo kun je altijd een sportzak bedrukken die qua stijl past bij de boodschap.

Evenementen sponsoren door middel van sporttassen met logo

Er zijn verschillende geefmomenten waarop je relaties kunt verblijden met een gepersonaliseerde sporttas. Laat sporttassen bedrukken om weg te geven op open dagen, beurzen of zet de promotie sporttas in als prijs tijdens een marketing actie. Daarnaast kun je ook sporttassen bedrukken en als sponsor optreden voor diverse sportevenementen. Hierbij kun je denken aan sportdagen van verschillende scholen door het hele land maar ook aan schoolkampen en evenementen op sportclubs. Wil je prospecten en relaties een mooi geschenk geven maar zijn de te bedrukken sporttassen net iets aan de grote kant? Je kunt ook andere praktische tassen bedrukken, bijvoorbeeld opvouwbare rugzakjes of boodschappentassen.

Zorg dat je logo op een sporttas door jouw doelgroep gezien wordt

Slimme marketing is de sleutel tot succes. Zorg er daarom voor dat jouw sporttas met afdruk op het juiste moment door de juiste mensen zichtbaar is. Hoe doe je dat? Ga na wie jouw doelgroep is en waar deze zich bevindt. Wie zijn jouw klanten? Wanneer zouden deze mensen de bedrukte sporttas zien? Misschien denk je als eerste aan de leden van een sportclub of team, maar misschien zijn jouw werkelijke prospecten wel de toeschouwers van een wedstrijd of evenement die jouw logo op een sporttas afgedrukt zien. En dan kun je met een sporttas relatiegeschenk écht heel veel mensen bereiken.