Strandtassen bedrukken

Laat tassen bedrukken met logo en werk aan uw naamsbekendheid

Wanneer u producten of diensten verkoopt, is het ontzettend belangrijk dat de klant u weet te vinden. Veel marketingactiviteiten zijn er dan ook op gericht om uw naamsbekendheid te verhogen, zodat eventuele klanten u weten te vinden wanneer ze u nodig hebben. Een leuke en creatieve manier om dit te doen is door uw merk letterlijk uit te dragen. Heeft u weleens overwogen om hiervoor te werken met bedrukte tassen? Wanneer u tassen laat bedrukken met uw logo en deze bijvoorbeeld verspreidt onder personeel of weggeeft aan gewaardeerde relaties, wordt uw merk letterlijk zichtbaar op straat. Zo kan een tas met logo enorm bijdragen aan de naamsbekendheid van uw bedrijf!

 

Tassen laten bedrukken met logo voor op beurzen en evenementen

Bedrukte tassen zijn een van de populairste relatiegeschenken. De tassen met opdruk zijn zeer geschikt als weggever op beurzen en tijdens opendeurdagen en andere bedrijfsevenementen. De gepersonaliseerde tas kan gevuld worden met folders en andere relatiegeschenken, zoals bedrukte pennen en notitieboekjes met opdruk. U kunt de tassen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam en logo, maar u kunt ook bedrukte tassen weggeven met een unieke tekst. Hierdoor vergroot u de attentiewaarde van de reclame tassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tas met een toepasselijke quote of een leuk compliment? Uw potentiële klant of gewaarde relatie zal deze persoonlijke benadering zeker weten te waarderen. De relatiegeschenk tassen met logo doen het ook erg goed als cadeauartikel. Zo kunt u uw luxe jubileumgeschenk of eindejaarsgeschenk cadeau geven in uw eigen bedrukte tasjes met logo.

 

Relatiegeschenken: een gepersonaliseerde tas met logo

In het assortiment van Promotie.nl Relatiegeschenken vindt u promotie tassen in allerlei stijlen en formaten. Zo kunt u een klein tasje bedrukken als bedankje of kiezen voor een handige opvouwbare tas met logo. Deze bedrukte tassen doen het erg goed als verjaardagsgeschenk of weggever. Ook voor grote marketingacties en evenementen hebben wij diverse geschikte bedrukbare tassen en reisartikelen in ons assortiment. Omdat de tas met opdruk overal mee naar toe genomen wordt, zorgt de relatiegeschenk tas voor een groot bereik en naamsbekendheid. U bereikt namelijk niet alleen uw relaties, maar ook hun reisgezelschap en medereizigers. Het reclame tasje is dus niet alleen een leuke weggever, maar ook het perfecte branding middel. Tassen bedrukken met logo zorgt er dus voor dat uw relaties uw naam of logo altijd bij zich dragen. Bovendien kunt u door het weggeven van een bedrukte tas ook laten zien wat u als bedrijf uit wilt stralen. Heeft u bijvoorbeeld een duurzaam bedrijf of bevinden veel van uw relaties zich in deze hoek? Kies dan voor een bedrukte papieren eco tas. Zo ziet uw netwerk direct dat u uw waarden en die van uw relaties serieus neemt.

 

Kortom, u vindt in ons grote assortiment altijd wel een tas die precies bij u of uw relaties past.

 

Tas met foto: zeg het met beeld

Men zegt regelmatig dat een blik meer zegt dan duizend woorden. Maak van deze wetenschap gebruik door te kiezen voor het bedrukken van tassen met foto’s. Bedenk vooraf wel goed wat u wilt uitstralen naar de ontvanger. Zeker indien u de tas laat bedrukken voor een marketingcampagne is het beeld dat u kiest enorm belangrijk. Een tas laten bedrukken met een foto kan daarnaast ook zeer geschikt zijn als relatiecadeau of als een welkomstcadeau voor een nieuwe klant of medewerker. Zo kunt u bijvoorbeeld een tas bedrukken met een foto van het gehele team. De nieuwe medewerker zal zich hierdoor ongetwijfeld direct welkom voelen. Uw relaties kunt u daarentegen verrassen met een tas met foto van bijvoorbeeld een geslaagd project of een beeld dat daar symbool voor staat. Een dergelijk gepersonaliseerd geschenk wordt altijd enorm op prijs gesteld door de ontvanger. Zo weten zij immers zeker dat u niet zomaar wat heeft gekocht, maar daadwerkelijk tijd en aandacht heeft geschonken aan het kiezen van een geschenk. Hierdoor weet uw relatie dat hij of zij belangrijk voor u is.

 

Online bedrukte tassen bestellen: snel en eenvoudig

Uw gepersonaliseerde tas bestelt u eenvoudig online via onze website. Kies eerst uit ons assortimenten het type tas dat u wilt laten bedrukken. U kunt de tas vervolgens laten bedrukken met uw eigen logo, naam of bijvoorbeeld een originele tekst. Tijdens uw bestelling kunt u eenvoudig aangeven wat uw gewenste bedrukking is. U ontvangt hierna altijd een gratis drukproef van uw gekozen reclame tas. Zo kunt u precies zien hoe uw relatiegeschenken tasjes eruit komen te zien. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Wilt u tassen goedkoop laten bedrukken in kleine oplage? Ook dat is mogelijk! Informeer bij ons naar de mogelijkheden.