Tablettassen & Laptoptassen bedrukken

Laptoptassen bedrukken

Verras je personeel met bedrukte laptoptassen, schenk zakenrelaties een luxe laptoptas met logo of bereik groepen studenten met goedkope laptoptassen met bedrukking. Een gepersonaliseerde laptoptas is een breed inzetbaar relatiegeschenk dat met liefde veel gebruikt zal worden. Als duurzame marketing deel uitmaakt van jouw strategie is de laptoptas met opdruk perfect.

Uitgebreid in beeld met jouw logo op een laptoptas

Een relatiegeschenk laptoptas is voor zowel leads, collega’s, medewerkers en zakelijke partners een subliem cadeau. De computertas met bedrukking wordt dagelijks met plezier gebruikt, omdat deze praktisch, mooi en persoonlijk is. De ontvanger van de bedrukte computertas zal jouw onderneming niet snel vergeten en altijd herinnerd worden aan het mooie geschenk. Daarnaast zorgt de laptoptas met bedrijfslogo voor branding. In vergelijking met andere, kleinere weggevers, heeft een te bedrukken laptoptas een groot drukoppervlak (tot 250 x 150 mm). Dit betekent dat je logo op een laptoptas overduidelijk in beeld komt en je naamsbekendheid aanzienlijk zal groeien.

Laptoptas bedrukken met logo voor een professionele uitstraling

Een laptop is een handig hulpmiddel voor zakelijke meetings en colleges. Uiteraard moet een laptop goed beschermd worden tijdens het reizen naar verschillende plekken en locaties. Laptoptassen met bedrukking zijn daarom ook onmisbaar voor iedereen die een laptop heeft en veel onderweg is. Verras daarom je relaties met een originele en praktische laptoptas met logo. Zij zullen dit geschenk zeker waarderen! De gepersonaliseerde laptoptas is tevens een praktisch geschenk voor scholieren en studenten. Bij Promotie.nl Relatiegeschenken kun je laptoptassen bedrukken naar wens, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo en/of tekst.

Met je eigen bedrukte tassen komt jouw huisstijl volledig terug

De bedrukte laptoptassen zorgen voor een professionele uitstraling, waarbij de huisstijl van jouw business volledig terugkomt. Hierdoor word je ook door prospecten en relaties als professionele partner gezien. Deze branding strategie is een optimale manier om je naam op de kaart te zetten. Hetzelfde effect creëer je ook door bijvoorbeeld op zakenreis te gaan met je eigen bedrukte trolley. Dit zorgt voor wereldwijde bekendheid van jouw merk. Wil je een breder publiek bereiken met kleinere bedrukte reistassen? Kies er dan voor om een toilettasje te bedrukken met je bedrijfslogo en uit te delen tijdens drukbezochte evenementen of als giveaway in te zetten bij een boeking of aankoop.

Diverse soorten laptoptassen met bedrukking

De uitgebreide collectie te bedrukken laptoptassen biedt voor ieder wat. Zo zijn kun je comfortabele laptop schoudertassen bedrukken maar ook praktische laptop rugzakken van bedrukking voorzien. De te personaliseren laptoptassen uit het assortiment zijn vaak voorzien van extra compartimenten en handige vakken. Een laptoptas met logo beschermt zo niet alleen de notebook tegen krassen en beschadigingen, maar biedt ook de mogelijkheid om documenten en gadgets op te bergen. In de diverse opbergvakken kunnen snoeren, opladers en headsets bewaard worden. Zelfs wanneer prospecten en klanten niet vaak met een laptop onderweg zijn is een gepersonaliseerde laptoptas een geschikt relatiegeschenk omdat deze ook als documenttas gebruikt kan worden.