Toilettassen en Waterbestendige tassen bedrukken

Toilettassen bedrukken

Verras prospects en zakenrelaties met een origineel relatiegeschenk: een bedrukte toilettas om mee te nemen op reis. Iedere keer dat tanden gepoetst worden is jouw logo in beeld! Laat toilettassen bedrukken met een grappige quote of een vrolijke boodschap zodat jouw relaties de dag goed beginnen en automatisch met jouw organisatie verbinden.

Toilettas met naam of logo bedrukt voor extra groot bereik

Een bedrukte toilettas is een praktisch geschenk voor iedere relatie. De gepersonaliseerde toilettas gaat mee op reis, tijdens lange vakanties en weekendjes weg. Hierdoor wordt uw bereik groter, dan u in eerste instantie dacht. Niet alleen uw relaties, maar iedereen in hen omgeving zullen uw toilettas met naam of logo zien. De bedrukte toilettassen zijn bovendien luxe geschenken, die iedere keer opnieuw gebruikt zullen worden. Hierdoor zijn de toilettassen met opdruk perfect om weg te geven tijdens een beurs of als weggever bij een aankoop of reisboeking.

Toilettas bedrukken? Er is veel mogelijk!

U kunt u toilettas bedrukken met uw logo voor een grotere naamsbekendheid, maar er is nog veel meer mogelijk. Laat bijvoorbeeld een toilettas bedrukken met uw contactgegevens. Zo weten uw relaties u ook te vinden wanneer zij op reis zijn. Erg handig wanneer u werkzaam bent in de vakantie- en recreatiebranche. U kunt de toilettas ook met een leuke en originele tekst bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een leuke reisquote of uw eigen pay-off. Dit zal de ontvanger zeker aanspreken. Versterk de boodschap en kies bij de bedrukking voor een unieke combinatie van uw logo en een originele tekst. Daarnaast is het wellicht een mooie toevoeging om een koffer met bedrukking of reistas met logo te geven. Want gaat men op vakantie of zakenreis, dan is een koffer natuurlijk een onmisbaar item!

Kies uw relatiegeschenken toilettas uit een divers assortiment

Een toilettas met logo is een leuk en praktische geschenk om weg te geven. In het assortiment kunt u kiezen uit diverse stijlen en kleuren. Laat een casual toiletzak met foto bedrukken en deel deze uit aan potentiële klanten voor een groot bereik. Wij hebben ook diverse luxe toilettassen in het assortiment. Geeft deze toilettas relatiegeschenk cadeau aan uw zakelijke relaties en versterk de samenwerking. Verras uw relaties ook een met een compleet relatiegeschenk en geef bij uw toilettassen ook een uniek beauty geschenk cadeau. De keuze is enorm! Zo kunt u kiezen uit een bedrukt spiegeltje, een lippenbalsem met logo of een heel Rituals pakket. Uw relaties zullen dit zeker waarderen.