Telefoonhoes/speaker Livion

€9,50 Excl. btw
  • Levertijd:7-10 dagen
Speaker Livion

Bluetooth Verbinding. Vermogen 1.1W. USB Oplaadbaar. Waterdicht. Touch Screen. Kabel Inclusief

Waterdichte, multifunctionele tas in XL-formaat. Van PVC, met ingebouwde Bluetooth-docking-luidspreker. In een origineel, tweekleurig ontwe ...Meer informatie

Telefoonhoes/speaker Livion als promotieartikel
Maak de Telefoonhoes/speaker Livion persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Telefoonhoes/speaker Livion” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7-10 dagen

Speaker Livion

Bluetooth Verbinding. Vermogen 1.1W. USB Oplaadbaar. Waterdicht. Touch Screen. Kabel Inclusief

Waterdichte, multifunctionele tas in XL-formaat. Van PVC, met ingebouwde Bluetooth-docking-luidspreker. In een origineel, tweekleurig ontwerp en dubbele veiligheidssluiting: rits + knoopsluitingen. oppervlak voor mobiel apparaat. Bluetooth-luidspreker met 1.1W-voeding en met handsfree-functie. Oplaadbaar via USB-kabel - inbegrepen - en gepresenteerd in een aantrekkelijke, tas met koordsluiting.5774

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags