Badtextiel met logo

 

 

Douche geschenkset en toiletartikelen voor het opfrissen van uw relaties

Met een wellness geschenkset laat u uw relaties zien hoeveel u om hen geeft. Naast dat u waardering toont voor hun werk en inzet, geeft u ze ook een hint om tijd voor henzelf vrij te maken. Hierdoor zijn deze verzorgingsproducten perfect om weg te geven als zakelijk geschenk of zelfs als persoonlijk kerstgeschenk met bedrukking. Met gepersonaliseerde zeepjes en andere badartikelen kan men heerlijk ontspannen en alle stress van zich af doen. Bovendien kunt u ook zelf vanuit de luie stoel profiteren van een groot bereik, wanneer u de badartikelen laat bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Ook leuk: geef ook een toileettas met bedrukking cadeau. 

Reclame tandenborstel en bedrukte zeepjes voor in de badkamer

Zeepjes met bedrukking zijn één van de meest populaire geschenken voor in de badkamer. Uw relaties zullen de kleurrijke en geurende geschenk zeker waarderen. Daarnaast is een zeep met logo ook geschikt om weg te geven bij hotels en bed & breakfasts. Uw huisstijl komt dan goed terug, zeker wanneer u dit combineert met bedrukbare handschoenen.

Andere praktische en onmisbare bedrukte bad- en toiletartikelen zijn bijvoorbeeld de haarborstel met naam, de bedrukte brillendoekjes en de gepersonaliseerde tandenborstel. Deze zijn erg leuk om weg te geven tijdens een leuk evenement of als extraatje bij een aankoop.

Bedrukte bad & toiletartikelen: persoonlijke verzorging voor onderweg

Ook wanneer uw relaties op vakantie gaan, zijn bad- en toiletartikelen met naam of logo onmisbaar. Uw relaties hebben al genoeg aan hun hoofd tijdens het plannen van een vakantie. Ontzorg uw relaties door ze de nodige verzorgingsproducten te schenken. Denk hierbij zeker ook aan bedrukte Rituals pakketten en zonnebrandcrème met opdruk.