Bodywarmers bedrukken

Bodywarmer bedrukken met logo voor een professionele uitstraling

Een bodywarmer bedrukt met logo en of tekst is een luxe artikel om weg te geven aan (zakelijke) relaties. Daarnaast is de bedrukte bodywarmer ook geschikt als werkkleding. Denk bijvoorbeeld aan magazijnmedewerkers, buitenwerkers en medewerkers in de bouw. De bodywarmers met opdruk zijn kwalitatief, comfortabel en warmer dan een bedrukte sweater. Bovendien geeft het een uniform en samenhorigheidsgevoel bij de medewerkers. Dit zorgt voor een positieve sfeer op de werkvloer. Laat de bodywarmers met logo bedrukken, waardoor ook uw huisstijl overal zal terugkomen.

Bedrukte bodywarmers met logo als promotiekleding

De bodywarmers bedrukt met logo zijn perfect om in te zetten als promotiekleding. Uw team zal goed opvallen. U kunt de bodywarmer laten bedrukken met uw logo en/of een originele boodschap. De bodywarmer met opdruk zorgt voor een groot bereik met een langdurig effect. In het assortiment vindt u diverse stijlen, maten en kleuren. Van modern tot casual, u vindt altijd een promotie bodywarmer die bij u en uw doelstellingen past. Bij Promotie.nl heeft u tevens de mogelijkheid om een proefdruk aan te vragen, zo weet u zeker dat het textiel wordt bedrukt zoals u graag wenst en worden telleurstellingen voorkomen. 

Een mooi bodywarmer voor iedere gelegenheid

Een bodywarmer is in meerdere situaties een ware toevoeging. We spraken al over werkkleding voor in de bouw, maar ook daarbuiten zijn er mogelijkheden. Want wellicht heeft u binnenkort een evenement buiten waar personeel aanwezig moet zijn, zoals een markt. Maar ook kan het zijn dat u regelmatig deelneemt aan een festival of dat u deze regelmatig zelf organiseert. Bodywarmers met bedrukking zijn dan zeker niet ongewenst. Maar ook andere zaken zoals bedrukte mutsen, sjaal met opdruk en petten met logo zijn dan mooie toevoegingen. In principe kunt u de volledige outfit afstemmen op de huisstijl van uw bedrijf. Zo valt uw bedrijf gegarandeerd op en wordt uw personeel zeker niet over het hoofd gezien.

Bodywarmer bedrukken goedkoop? Bestel direct online

Het bedrukken van bodywarmers was nog nooit zo makkelijk. Tijdens het bestelproces kunt u precies aangeven of u een bodywarmer met logo of een bodywarmer met tekst wenst. Ook geeft u hier de gewenste maat, kleur en aantal aan. Na uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef. Wij zullen de bodywarmers bedrukken na uw goedkeuring op de drukproef. Bent u er nog niet helemaal uit? Neem contact op met onze medewerkers voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.