Caps met logo

Val op door petten en caps te laten bedrukken

Wanneer u iemand tegenkomt, kijkt u als eerste naar zijn of haar gezicht. Om die reden valt een pet of cap enorm op. Een pet laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan is dan ook een effectieve manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. De cap met logo kan bijvoorbeeld gedragen worden tijdens een sportief bedrijfsuitje of bij een evenement. Ook zijn bedrukte caps geliefde weggevers. Ze zijn niet zwaar om mee te nemen, passen bijna iedereen en zien er ontzettend leuk uit. Om deze redenen worden bedrukte petten vaak gekozen wanneer men bedrukt textiel wil bestellen. Heeft u hierin ook interesse gekregen? Ontdek dan hier de mogelijkheden!

Een pet bedrukken met logo of tekst

Een pet met opdruk is altijd een leuk geschenk om weg te geven. Daarnaast zijn petten erg praktisch en zullen ze keer op keer opnieuw gebruikt worden. Caps bedrukken zorgt daarom voor optimaal bereik en meer naamsbekendheid. Laat de petjes bedrukken met een leuke tekst, bedrijfsnaam of logo. Overigens bedrukken wij niet alleen petten, maar ook andere weggevers van textiel zoals bedrukte mutsen en  bedrukte sjaals. De laatste jaren zijn promotiepetten en -textiel steeds populairder geworden. Zo zijn bijvoorbeeld petten met opdruk zeer geschikt gebleken voor marketingcampagnes en evenementen. Daarnaast heeft het dragen van dergelijke promotiematerialen een positieve invloed op de branding van uw bedrijf en merk. Bij de petten kunt u sweaters bedrukken met uw logo of boodschap. Zo bent u verzekerd van een compleet plaatje.

Caps bedrukken: de mogelijkheden

Promotie.nl heeft een breed assortiment aan bedrukte relatiegeschenken. Zo vindt u hier stijlvolle promotie petten voor zakelijke relaties, casual promotie caps voor promotieteams en leuke relatiegeschenk petjes voor kinderen. Voor iedere doelgroep en gelegenheid kunt u petjes laten bedrukken. Ook voor schooluitjes zijn petten met opdruk overigens zeer geschikt. Zo kunt u de caps met naam en groepsnummer bedrukken, zodat de leerlingen goed zichtbaar blijven. Maar ook voor sportclubs en evenementen kunt u petten laten bedrukken. In ons brede assortiment vindt u altijd een passende promotie pet die precies bij uw doelstelling en/of doelgroep past.