Kledingaccessoires bedrukken

Promotiekleding met opdruk, zoals bedrukte slabbetjes, handschoenen en meer

Promotie kleding zijn populaire relatiegeschenken. Deze artikelen worden vaak bedrukt voor intern gebruik, bijvoorbeeld als werkkleding of voor promotieteams. Ook worden promotie T-shirt en andere promotie kleding steeds waker weggegeven als relatiegeschenk tijdens speciale gelegenheden en evenementen. Zo kunt u slabbetjes bedrukken als geschenk voor jonge moeders. Of kies voor een generiek winters geschenk, zoals handschoenen met logo.

Van zitzak met naam tot gepersonaliseerde slabbetjes met opdruk

Het assortiment is zeer breed. Voor iedere gelegenheid en doelgroep vindt u een passend geschenk. Een gepersonaliseerde slab is ideaal bij geboortes. U kunt de slabbetjes met tekst of logo bedrukken. Een bedrukt slabbetje is ideaal om weg te geven aan jonge ouders. Laat het slabbetje met eigen tekst bedrukken voor een persoonlijke touch. De slabbetjes met tekst worden zeker gewaardeerd en zullen nog lang na ontvangst effect hebben. Daarnaast is er nog veel meer textiel met bedrukking voor jonge ouders. Zoals heerlijke handdoeken met logo en bedrukte fleecedekens. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken en wij hebben het.

Bedrukt textiel voor iedere doelgroep

Ook voor jongeren vindt u hier leuke geschenken om weg te geven. Zo hebben wij een unieke zitzak in het assortiment. U kunt de zitzak laten bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. De zitzakken bedrukt met logo vallen zeker op en hebben een groot bereik. De zitzak met bedrukking helpt zeker bij het vergroten van uw naamsbekendheid. En wat dacht u van pantoffels bedrukt met uw logo? Heerlijke items voor tijdens de koude winterdagen. Zijn de winterdagen al voorbij en is de zomer aangebroken? Dan betekent dit veel festivals. Maar ook tijdens de zomer kan het helaas regenen. In dat geval zijn toffe poncho’s met bedrukking de perfecte weggevers! Niemand die dan uw praktische geschenk zal afwijzen, deze zal men met open armen ontvangen. 

Uw bedrukte promotie textiel bestelt u eenvoudig online

Of u nu gaat voor een slabbetje met opdruk, een bedrukte handschoen of een zitzak bedrukt met logo, al uw promotie textiel kunt u online bestellen. Na uw keuze van het perfecte relatiegeschenk kunt u aangeven hoe u het artikel bedrukt wilt hebben. Ook geeft u hier de gewenste aantallen, kleuren enzovoorts aan. U ontvangt altijd een drukproef ter controle. Pas na uw goedkeuring zullen wij de handschoenen, zitzakken en/of slabbetjes bedrukken. Voor persoonlijke advies en een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.