Overhemden bedrukken

Overhemden bedrukt met logo of tekst

Een overhemd met logo heeft een stijlvolle uitstraling. U kunt de overhemden laten bedrukken en weggeven als relatiegeschenk aan zakelijke relaties. Bedrukt textiel is al jaren een succesvol relatiegeschenk. Daarnaast zijn overhemden met opdruk ook ideaal om in te zetten als werkkleding of promotiekleding.  Vooral in de horeca branche en op beurzen doen de gepersonaliseerde overhemden het goed. Uw medewerkers zien er altijd professioneel uit in hun bedrukte overhemden met logo. Bovendien zal uw logo en huisstijl overal terugkomen wat zorgt voor herkenbaarheid en een grotere naamsbekendheid. U kunt uw overhemd laten bedrukken of u laat deze borduren met uw logo en/of tekst.

 

Laat ook blouses bedrukken voor een professionele uitstraling

In het assortiment vindt u veel bedrukte blouses in allerlei stijlen, maten en kleuren. Wij bieden u blouses om te bedrukken voor mannen en vrouwen, maar hebben ook uniseks modellen in het assortiment. De bedrukte blouses hebben een goede pasvorm en een zakelijke uitstraling. Bij beurzen en open dagen is de blouse met opdruk dé uitkomst om professioneel voor de dag te komen. Laat de blouse met tekst bedrukken zodat de boodschap van uw actie direct duidelijk is. Een overhemd met bedrukking zorgt gegarandeerd voor een professionele uitstraling.

In ons uitgebreide assortiment bedrukt promotie textiel vindt u naast overhemden en blouses ook bedrukbare polo’s, longsleeves met opdruk of t-shirts met bedrukking. Voor een casual doch professionele uitstraling!

 

Bestel uw bedrukte overhemden en blouses eenvoudig online

Wil u een overhemd laten bedrukken voor een relatiegeschenk of juist als promotiekleding om te dragen tijdens een beurs, open dag of een ander evenement? Dan bent u bij Promotie.nl aan het juiste adres. U kunt de overhemden en blouses bedrukken met uw eigen logo, tekst en/of naam. Dit kunt u eenvoudig aangeven tijdens het bestelproces. Ook geeft u hier het aantal, de kleuren en de maten door van uw hemden met opdruk. Voordat wij uw overhemden bedrukken ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw blouse met logo of tekst eruit komt te zien.

Heeft u vragen over het laten bedrukken van overhemden of advies nodig over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers voorzien u graag van persoonlijk advies en een offerte op maat.