Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Fleece dekens

Uw deken met naam, logo of tekst bedrukken?

Een gepersonaliseerde deken bestelt u eenvoudig online. U heeft keuze uit diverse fleecedekens, in allerlei soorten, maten en kleuren. Tijdens uw bestelling kunt u aangeven of u een deken met naam, logo of tekst wenst. Geef hier ook aan wat uw gewenste aantal en kleur is. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef. Wij zullen de dekens bedrukken na uw goedkeuring. Deken met foto bedrukken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Fleecedekens bedrukken met uw eigen logo en/of tekst

Een gepersonaliseerde deken is een origineel geschenk om weg te geven aan uw relaties. Het fleecedeken is warm en stijlvol en een leuke tegenhanger van een bedrukte bodywarmer. Perfect als weggever in de winter. Ook in de zomer is het fleecedeken met logo een origineel geschenk. Het gepersonaliseerd dekentje is bijvoorbeeld ideaal tijdens een picknick. Omdat het fleecedeken vaak opnieuw gebruikt wordt, profiteert u van een groot bereik. Dit heeft een positieve invloed op uw naamsbekendheid. U kunt het deken laten bedrukken met een leuke tekst en/of logo, maar u kunt ook dekentjes met naam bestellen voor een persoonlijke touch.

Gepersonaliseerde dekentjes voor iedere doelgroep

Laat het deken personaliseren, schenk deze aan uw doelgroep en vergroot uw naamsbekendheid. Het fleecedeken met naam of logo pas bij iedere doelgroep. Jong en oud zullen het deken waarderen. Geef het dekentje weg in de bus tijdens een schooluitje. De leerlingen kunnen deze dan houden als een leuk aandenken. U kunt ook gepersonaliseerde dekens weggeven bij evenementen of festivals. Iedere relatie zal de gepersonaliseerde fleecedeken met open armen ontvangen.