Babyartikelen bedrukken

Creatieve baby artikelen met opdruk

Bedruk babyspulletjes met uw logo of een mooie quote en schenk deze aan (aanstaande) ouders. Promotie.nl  heeft een ruim assortiment te bedrukken baby artikelen zodat er altijd een geschenk bij zit dat bij uw relaties past. Klanten en relaties zullen blij zijn met een vrolijk bedrukt slabbetje en zullen aan uw organisatie herinnerd worden wanneer de baby gevoed wordt. Laat baby artikelen bedrukken als promotiemateriaal, bijvoorbeeld babymutsjes die ook buitens huis gedragen worden. Badjassen en rompertjes zijn luxueuzere bedrukbare babyspulletjes en in te zetten voor belangrijke zakenrelaties. Speentjes zijn in grote oplagen te bedrukken en zijn ideale weggevers op babybeurzen of andere gerelateerde evenementen.

Opdrukmogelijkheden bedrukte baby artikelen

De baby artikelen in het assortiment bieden verschillende opdrukmogelijkheden. Slabbetjes hebben een groot drukvlak en worden vaak aan de voorzijde bedrukt. Dit kan door middel van borduren, plastisol transfer of zeefdruk. Per druktechniek verschilt het aantal kleuren dat gebruikt kan worden voor baby artikelen met opdruk. Andere baby artikelen met logo worden bedrukt door middel van een tampondruk, zoals bijvoorbeeld de superschattige knuffeldoekjes. De doekjes zijn beschikbaar in diverse dierenvarianten en net zo zacht als onze knuffels met opdruk. Digitaal printen wordt gebruikt voor de populaire speentjes en fullcolour is hierdoor mogelijk. De speentjes hebben een opdrukoppervlak aan de voorkant en bieden daarom creatieve mogelijkheden voor marketing. Bedrijf in babyvoeding? Maak slim gebruik van de opdrukpositie!

Gepersonaliseerde babycadeaus met naam voor de speciale relatie

Ook voor de bijzondere zakenrelatie of klant kunt u baby artikelen personaliseren. Bedrukte babyspullen zijn namelijk niet alleen in grote oplage te bestellen. Rompertjes, badcapes en badjasjes zijn te verkrijgen vanaf één stuk en lenen zich daarom goed voor zeer gerichte marketing. Laat baby artikelen bedrukken met de naam van de baby en het logo van uw bedrijf. Ouders zullen de bedrukte babyspulletjes extra waarderen wanneer deze persoonlijk zijn. Naast artikelen voor baby’s kunt u ook weggevers voor oudere kinderen uitdelen op beurzen, scholen en open dagen. Hierbij kunt u denken aan kindergeschenk met bedrukking zoals bedrukte spellen en tekenspullen met opdruk. Net als speelgoed zijn baby artikelen met opdruk breed inzetbaar en erg goed te gebruiken om acties te ondersteunen en te promoten.