Poncho's bedrukken

Poncho bedrukt met uw naam/en of logo: een praktisch relatiegeschenk

Wanneer u op zoek bent naar een origineel en praktisch relatiegeschenk, is een bedrukte poncho misschien niet het eerst wat in u opkomt. Maar wist u dat de regenponcho met bedrukking een zeer gewenst en populair geschenk is? Zon, regen, wind: het Hollandse weer is zeer wisselvallig en daar is helaas niets aan te doen. U kunt daarom uw relaties verblijden met een bedrukte golfparaplu of een opvouwbare paraplu met opdruk, maar als uw relatie de fiets pakt is een bedrukbare paraplu niet altijd even handig. De bedrukte regenponcho daarentegen is erg compact en praktisch voor op de fiets of als het stormt.

Ook kunnen uw relaties de poncho bedrukt met uw naam en/of logo eenvoudig meenemen, waardoor uw opdruk overal goed in beeld komt. Met de poncho als relatiegeschenk profiteert u altijd van een win-win situatie.

 

Laat uw waardering blijken met een poncho relatiegeschenk

De regen domineert het weerbeeld in Nederland. Een bedrukte poncho is daarom ook een zeer gewenst geschenk. Vooral tijdens beurzen, evenementen en festivals is dit een zeer geschikt geschenk om weg te geven. U zult op deze manier positief in beeld komen bij uw relaties en dit gevoel zullen zij ook jarenlang vasthouden. Bij Promotie.nl kunt u kiezen uit allerlei poncho’s in verschillende kleuren en stijlen. Zo kunt u kiezen voor een handig bolletje die uw relaties aan een sleutelbos, jas of tas kunnen hangen. Of u kiest voor een praktisch etuitje dat eenvoudig mee kan in de tas.

 

Poncho laten bedrukken? Bestel direct online

Bent u eruit? Dan kunt u uw bedrukte poncho eenvoudig online bestellen. U kunt tijdens uw bestelling precies aangeven wat u op de regenponcho wil laten bedrukken. Of u nu kiest voor uw eigen logo of juist voor een leuke en originele tekst, alles is mogelijk. U ontvangt altijd een gratis drukproef ter goedkeuring. Zo kunt zien of het relatiegeschenk aan al uw wensen voldoet alvorens wij de regenponcho bedrukken. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.