Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Sjaals bedrukken

 

 

Promotie sjaals met opdruk voor iedere relatie

De gepersonaliseerde sjaal is niet alleen leuk om weg te geven aan relaties, maar kan ook goed ingezet worden als promotiekleding. Uw medewerkers kunnen de sjaaltjes met opdruk dragen tijdens grote (outdoor) promotionele acties. Laat de sjaals bedrukken met logo en werk aan uw naamsbekendheid. U kunt ook een sjaal met eigen tekst bedrukken voor een echt origineel geschenk. De sjaal kunt u natuurlijk ook uitstekend combineren met ander bedrukt textiel, zoals met een warme handschoenen met op druk of bedrukte petten. De bedrukbare sjaals hebben één maat en zijn daardoor geschikt voor iedere doelgroep, jong en oud. Het is dus een breed inzetbaar geschenk waar u iedereen blij mee maakt.

Sjaal bedrukken met logo als relatiegeschenk voor de winter

Een sjaal met bedrukking is een warm geschenk voor in de winter. Bovendien is het een zeer welkom geschenk. Uw relaties zullen de warme sjaal bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo zeker waarderen. De relatiegeschenk sjaal zal vaak gedragen worden, waardoor uw logo of naam constant in beeld komt. Dankzij de bedrukte sjaaltjes wordt uw naamsbekendheid vergroot en kunt u lang profiteren van een groot bereik. Wij kunnen de sjaals bedrukken met uw logo en/of tekst, maar u kunt ook kiezen voor een stijlvolle borduring.

Sjaals met bedrukking tijdens de koude winterdagen

Vanzelfsprekend zijn sjaals heerlijk warm tijdens de koude winterdagen. Om deze reden is het niet alleen een perfect geschenk voor personeel, maar tevens voor zakenrelaties. Wellicht staat uw personeel deze winter ergens op een markt of beurs waar het fris is. Een mooie passende sjaal bij de rest van de promotiekleding is dan zeker een mooie toevoeging. Niet alleen voor de naamsbekendheid maar ook voor de representativiteit. Daarnaast kunt u bedrukte sjaals weggeven aan beursbezoekers. Want ook zij houden wel van een warme hals. Doe dit dan in combinatie met bedrukte weggevertjes zoals bedrukte keycords en sleutelhangers met bedrukking. Dit maakt het extra krachtig en laat een goede sterke indruk achter bij ontvangers.

Uw bedrukte sjaal relatiegeschenk bestelt u online

Een sjaal met tekst of logo kunt u bij Promotie.nl eenvoudig online te bestellen. U kunt uw sjaals laten bedrukken in uw eigen gewenste kleur, waardoor u uw huisstijl goed terug kan laten komen. Na uw bestelling ontvangt u een digitale drukproef ter goedkeuring. U kunt dan precies zien hoe uw bedrukte sjaal eruit komt te zien. Pas na uw goedkeuring zullen wij de sjaals bedrukken. Wilt u sjaals laten bedrukken in kleine oplage? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies op maat.