Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Sweaters bedrukken

Sweaters voor jong en oud!

Het is superleuk om voor jouw kind een sweater te ontwerpen. Een unieke sweater die niemand anders heeft! Je hebt de keuze uit meer dan 10 verschillende kleuren sweaters met meer dan 30 verschillende kleuren opdruk. De sweaters van promotie.nl zijn in meerdere kwaliteiten te verkrijgen. 

Waarom sweaters laten bedrukken?

Steeds meer mensen en ondernemingen zien de voordelen in van kleding bedrukken of borduren. Tijdens een beurs biedt het dragen van bedrukte kleding meerdere voordelen. Naast een beurs of andere evenementen kunnen bedrukte kleren ook gedragen worden tijdens werkzaamheden. Een onderneming in de bouw? De werknemers zijn dan vaak buiten bezig in het openbaar. Als ze dan bedrukte werkkleren dragen geeft dat een professionele uitstraling voor het bedrijf. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor bouwbedrijven, maar ook voor de horeca of andere ondernemingen. Werkkleding kan bedrukt worden met een bedrijfslogo, maar natuurlijk ook met een pakkende slogan om op die manier een grotere naamsbekendheid te creëren.

Sweaters goedkoop laten bedrukken

Zodra je een bestelling hebt geplaatst is deze in de praktijk snel klaar, waarna we hem via de post toesturen. Je kan al een sweater bij ons bedrukken vanaf 1 stuk, want je bent niet verplicht een grote oplage te bestellen. Maar dit is uiteraard ook mogelijk bij promotie.nl.
Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

Sweaters met logo bedrukken

Sweaters met logo bestelt u eenvoudig via onze website. Bij promotie.nl selecteert u makkelijk de gewenste kleur, bedrukking en de aantallen. De sweaters kunnen zowel op de rug als op de borst bedrukt worden. U kunt bijvoorbeeld uw logo, tekst of zelfs een foto op de sweater laten drukken. 

Sweater bedrukken in eigen ontwerp

Ga snel aan de slag met jouw ontwerp om een uniek exemplaar in huis te halen. Kom jij niet helemaal uit je ontwerp of wil je geholpen worden? Neem dan gerust contact met ons op. Liever toch een hooded sweater? Dan hebben wij voor jou een hele grote collectie hoodies. Lekkere warme hoodies met capuchon en/of met rits. Bekijk de hoodies voor heren, hoodies voor dames en de hoodies voor kinderen/ baby's. Liever een T-shirt ontwerpen? Bekijk dan snel ons hele assortiment!