Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Vesten bedrukken

Vesten met logo als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar warme bedrijfskleding? Dan kunt u kiezen voor een comfortabele, bedrukte hoodie of een luchtige, sweater met opdruk, maar natuurlijk ook voor een bedrukt vest met ritssluiting. Deze kan gemakkelijk aan worden gedaan – of juist weer uit – wat het geschenk perfect maakt wanneer de drager het kledingstuk vaak aan en uit moet doen. Denk aan een promotieteam dat afwisselend binnen en buiten werkt: door een aantal vesten met bedrukking mee te nemen voorkomt u dat de promoters het koud krijgen. Bovendien kunt u op zowel de rugzijde als de borst uw logo laten bedrukken, zodat gelijk duidelijk is namens welke organisatie men aan de slag is. Dat is nog een extra promotiemoment!

 

Vesten van katoen, polyester en fleece

U vindt in ons assortiment bedrukbaar promotietextiel en kleding talloze vesten van verschillende materialen. Uiteraard kunt u kiezen voor de katoenen vesten, vaak afgewerkt met polyester zodat er een stretch effect ontstaat. Op die manier vormt het vest zich naar het lichaam zodat deze niet vormeloos hangt, maar goed sluit rond de mouwen en het middel van de drager. Zo krijgt ook de koud geen kans om naar binnen te sluipen!

 

Een andere optie is het fleecevest. Deze doet het goed bij echt koud weer en omdat deze vesten zo zacht aanvoelen zullen ze extra comfortabel zitten. Zal de drager vooral buiten het vest gaan dragen, kies dan voor een polyester fleecetrui met rits zodat men ook in lagere temperaturen lekker warm blijft. De vesten zijn goed te combineren met bedrukte polo's of t-shirts met opdruk.

 

Bestel uw bedrukte vesten eenvoudig online

U ziet het: ook als u op zoek bent naar bedrukte vesten bent u bij Promotie.nl aan het juiste adres. Tijdens uw online bestelling kunt u eenvoudig aangeven wat uw bedrukkingswensen zijn. Het grootste drukvlak van een vest bevindt zich op de achterzijde. Op de rug kunt u uw logo, (bedrijfs)naam of andere opdruk kwijt, vaak in tot wel 5 kleuren! Zo springt uw logo er kleurrijk uit. Een goede tip is ook om de kleur van het vest slim af te stemmen op uw opdruk. Door een contrasterende kleur vest te laten bedrukken zal uw bedrukking nog meer opvallen. Gebruikt u in uw huisstijl één dominante kleur, dan past een vest met opdruk in deze kleur daarentegen uiteraard heel goed bij uw organisatie.