Tracker Shape

  • 7-10 dagen
€13,00 Excl. btw
Tracker Shap

SHAPE is een stijlvolle acttivity tracker dat uw dagelijkse activiteiten bijhoudt zoals aantal stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieen.Ook houdt deze uw slaapkwaliteit bij en kunt u worden gewekt met het ingebouwde alarm, heeft e...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: Ca5056

Tracker Shap

SHAPE is een stijlvolle acttivity tracker dat uw dagelijkse activiteiten bijhoudt zoals aantal stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieen.Ook houdt deze uw slaapkwaliteit bij en kunt u worden gewekt met het ingebouwde alarm, heeft een batterij welke 5 dagen mee gaat en een data precisie van 95%. De SHAPE werkt met zowel IOS als Android apparaten en is IP65 waterdicht.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.


Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.