Trofee Cevit

€3,16 Excl. btw
  • Levertijd:7 werkdagen
Metalen trofee in goud of zilver glanzende afwerking. Met stevige voet en plaat voor laserprinten. Gepresenteerd in een beschermende doos. ...Meer informatie

Trofee Cevit als promotieartikel
Maak de Trofee Cevit persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “Trofee Cevit” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

Trofee Cevit

Metalen trofee in goud of zilver glanzende afwerking. Met stevige voet en plaat voor laserprinten. Gepresenteerd in een beschermende doos.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom. 3752

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags