USB Stick credit card STUNT

PRIJS OP AANVRAAG
  • Levertijd:7 werkdagen
USB Stick creditcard

Superdun en 100% bedrukbaar is even klein als een normale creditcard. Beide zijden kunnen volledig worden bedrukt met een hoogwaardige full color print. Ook individuele prints zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor gebruik als visitekaar ...Meer informatie

USB Stick credit card STUNT als promotieartikel
Maak de USB Stick credit card STUNT persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “USB Stick credit card STUNT” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7 werkdagen

USB Stick creditcard

Superdun en 100% bedrukbaar is even klein als een normale creditcard. Beide zijden kunnen volledig worden bedrukt met een hoogwaardige full color print. Ook individuele prints zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor gebruik als visitekaartje. Leverbaar met geheugen vanaf 64 MB. Prijzen zijn inclusief bedrukking full colour op 2 zijden.

geheugen 512 MB afname 50 stuks € 4,80 per stuk
geheugen 512 MB afname 100 stuks € 4,35 per stuk
geheugen 1GB afname 50 stuks € 5,60 per stuk
geheugen 1GB afname 100 stuks € 5,10 per stuk
Groter geheugen op aanvraag.
INCLUSIEF THUISKOPIEHEFFING!!!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags