USB stick polsband actie

PRIJS OP AANVRAAG
  • Levertijd:7-10 dagen
De speelse factor van een armband gecombineerd met handige USB geeft de Slap USB armband een uniek ontwerp dat om iedere pols past. Hierdoor is het makkelijk in te zetten bij promoties en enorm populair bij jeugd en voor sportieve evenementen. De polsband ...Meer informatie

USB stick polsband actie als promotieartikel
Maak de USB stick polsband actie persoonlijk door deze te laten bedrukken, graveren of voorzien van een ander eigen tintje. Zo blijft u onder de aandacht van uw relaties, klanten en/of medewerkers. Een “USB stick polsband actie” is een leuk relatiegeschenk om te geven en te ontvangen. Informeer naar de mogelijkheden of vraag een gratis offerte aan.

  • Wij verwerken ook kleinere orders.
  • Wilt u liever persoonlijk advies? Bel 026-3333522

Product omschrijving

  • Levertijd:7-10 dagen

De speelse factor van een armband gecombineerd met handige USB geeft de Slap USB armband een uniek ontwerp dat om iedere pols past.

Hierdoor is het makkelijk in te zetten bij promoties en enorm populair bij jeugd en voor sportieve evenementen. De polsband kan geprint worden over de gehele lengte; dat maakt hem enorm geschikt voor internetadressen,

  • Verkrijgbaar in 1GB-2GB-4GB-8GB-16GB-32GB-64GB

ONZE PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF DE € 0,60 THUIS KOPIE HEFFING

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.
Ons adres is : de Overmaat 30 Arnhem

 

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen

Tags