Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd is afhankelijk van het artikel en het soort bedrukking. In onze orderbevestiging wordt dit duidelijk vermeld. Normaal is de levertijd na goedkeuring van de email proef ongeveer 7-10 werkdagen.

Zijn er verschillende druktarieven?

Druktarieven zijn afhankelijk van de techniek, het aantal te bedrukken artikelen en het aantal drukkleuren. Wij geven in 99% van de gevallen een prijs inclusief druk- en instelkosten.

Zijn alle artikelen altijd op voorraad?

Na de ontvangst van uw aanvraag checken wij direct de voorraad en mocht er op dat moment geen voorraad zijn nemen wij contact met u op over de levertijd of een vervangend artikel.

Krijg ik nog een drukproef te zien?

U ontvangt altijd een proef per email waar u exact het formaat , de positie en de drukkleur kunt zien. Na goedkeuring van u zetten wij de drukopdracht in werking.

Hoe kan ik betalen?

Uw eerste opdracht geschiedt onder vooruitbetaling, wij zullen u dan per email een factuur sturen.
Betaling van volgende opdrachten gaat in overleg. Normaliter hanteren wij een betalingstermijn van maximaal 14 dagen na levering.


In welk bestand type moet ik mijn logo toesturen?

Om de artikelen te kunnen bedrukken of borduren hebben wij een EPS vectoren bestand, een AI bestand of een PDF bestand nodig.
Zorgt u wel dat de PMS kleuren van uw logo in het bestand staan. 


Wat zijn de verzendkosten?

Orders boven € 500 excl. btw. leveren wij franco huis 1 adres Nederland.
Onder dit bedrag brengen wij € 14,95 incl. btw in rekening voor vracht en behandelingskosten.


Levert Promotie.nl ook custom made producten?

Via onze eigen kanalen in het Verre Oosten ontwikkelen wij speciale producten. Deze producten worden helemaal naar uw eigen ontwerp geproduceerd. U kunt hierbij denken aan tassen, powerbanks, USB sticks e.d. 


Neem contact met ons op