Verzorging

Tandenborstel Kinderen

€0,22Excl. btw

Wet wipe

€0,24Excl. btw

Pillendoosje

€0,28Excl. btw

Pillendoosje

€0,29Excl. btw

Carmen glamourspiegel

€0,29Excl. btw

Pillendoosje

€0,30Excl. btw

Evan

€0,36Excl. btw

Trott reistandenborstel

€0,36Excl. btw

Sanitooth

€0,40Excl. btw

Dellea

€0,40Excl. btw

Condoom in doosje

€0,45Excl. btw

Dentools

€0,50Excl. btw

Zakspiegel

€0,51Excl. btw

Radiance

€0,54Excl. btw

4 pleisters in envelop

€0,60Excl. btw

Condoom in envelop

€0,60Excl. btw

Fresh

€0,62Excl. btw

Verzorging en Care

Verzorging en care producten zijn leuke artikelen om weg te geven aan verschillende doelgroepen.  Een artikel als een lippenbalsem,  zonnespray maar ook een EHBO set zal zeker op prijs worden gesteld. Persoonlijke verzorging artikelen zijn geschikt voor een zeer brede doelgroep en te gebruiken bij evenementen, open dagen en beurzen. Ook beauty artikelen zoals manicure sets, wellness pakketten en tissues zijn te vinden in deze categorie. Laat uw inspireren en vindt het passende geschenk voor uw actie of evenement.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw verzorging en care artikelen  met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk. Uiteraard gebruiken wij milieu vriendelijke inkten zodat uw een volledig ecologisch zullen afleveren. Neem even contact op voor het juiste advies!

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.