Vloersticker tot 900 cm2

  • 7 werkdagen
€12,25 Excl. btw
Vloersticker tot 900 cm2

Zeer slijtvaste vloersticker inclusief haarscherpe full colour opdruk. In elke vorm leverbaar tot een maximale grootte van 900 cm². Vervaardigd van 150μm monomeer met een toplaag die voorzien is van een anti-slip structuur (R9...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie

Vloersticker tot 900 cm2

PRIJS IS INCLUSIEF BEDRUKKING BIJ AFNAME VAN 10 STUKS!

Zeer slijtvaste vloersticker inclusief haarscherpe full colour opdruk. In elke vorm leverbaar tot een maximale grootte van 900 cm². Vervaardigd van 150μm monomeer met een toplaag die voorzien is van een anti-slip structuur (R9 certificering), zodat het risico op uitglijden nagenoeg nihil is. Gemakkelijk schoon te maken. Met deze stickers maak je instructies beeldend en dus nog duidelijker. De perfecte wegwijzers in grote ruimtes als winkels en beursgebouwen of voor het attenderen op 'afstand houden'. Eenvoudig aan te brengen én te verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van dit artikel zijn er diverse mogelijkheden zoals zeefdruk en tampondruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak.