Vrije tijd spel en strand

Handdoek eigen logo

PRIJS OP AANVRAAG

Speelkaarten bedrukt

PRIJS OP AANVRAAG

Behendigheidsspel Woca

€0,07Excl. btw

Tassen houder

€0,07Excl. btw

Selfie Kraliem

€0,11Excl. btw

Draagbare asbak

€0,14Excl. btw

Feesttoeters

€0,14Excl. btw

Kunststof fluitje

€0,20Excl. btw

Referee

€0,26Excl. btw

Bambam

€0,27Excl. btw

Waterpistool

€0,33Excl. btw

Potloden Set

€0,35Excl. btw

Asbak zak

€0,35Excl. btw

Fumiest

€0,38Excl. btw

Lunchbox

€0,40Excl. btw

Fluitje polsband

€0,40Excl. btw

Zonnebril hoesje Sagol

€0,41Excl. btw

Frisbee

€0,42Excl. btw

Paypay

€0,42Excl. btw

Vrije tijd

Vrije tijd artikelen bedrukt met uw logo zijn heel  breed in te zetten want vrije tijd is een ruim begrip. Leuke artikelen voor op vakantie maar ook joggen en sporten is te vinden in deze categorie. Mensen hebben diverse activiteiten in hun vrije tijd. Wat is beter om uw bedrijf te laten zien als mensen hun hobby beoefenen. Artikelen zoals zonnebrillen, handdoeken en activity trackers zijn ruim aanwezig in deze categorie. Een gezellige barbecue is een must in de zomer, Promotie.nl levert een groot aantal artikelen om van uw barbecue een succes te maken. Golf is een populaire vrije tijdsbesteding en wij hebben een groot aantal artikelen welke wij voorzien met uw logo om uw golftoernooi  uw eigen uitstraling te geven. Voor iedere outdoor activiteit hebben wij een passend relatiegeschenk in het assortiment. Lekker sporten met voetballen voorzien van uw logo maar ook diverse bidons kunt u hier vinden. Voor de natuur liefhebbers hebben wij een ruime collectie verrekijkers.

 

Bedruk mogelijkheden

Wij bedrukken uw vrije tijd  artikelen  met een tampon of zeefdruk. De mogelijkheden zijn onbeperkt van 1 tot een full colour opdruk.   Voor metalen artikelen voorzien wij de artikelen met een luxe gravure. Strandhanddoeken  voorzien wij van een reactieve full colour print of een borduring. Uiteraard gebruiken wij milieu vriendelijke inkten zodat uw een volledig ecologisch zullen afleveren. Neem even contact op voor het juiste advies!

 

Offerte aanvragen

Bellen, 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook. Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.