Golf artikelen

Golf artikelen

Wij leveren een assortiment met verschillende soorten golfartikelen zoals, pins, ballen, golfhand doekjes en dergelijke.
Alle artikelen zijn te voorzien met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Door borduring of bedrukking. Op diverse artikelen is een eigen ontwerp mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact opnemen of eventueel een mail sturen met daarin het onderwerp. Staat uw artikel er niet bij neem even contact met ons op en wij zullen zorgen voor een scherpe offerte.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking of borduring.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw golf artikelen zijn er diverse mogelijkheden namelijk zeefdruk, transferdruk en borduren. Wij plaatsen uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de golf artikelen te etsen maar ook te laten lazer graveren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.