Landen producten

Autovlag

€0,42Excl. btw

Armband

€0,46Excl. btw

Autovlag Duitsland

€0,51Excl. btw

Autovlag Belgie

€0,51Excl. btw

EVA pet

€0,68Excl. btw

Fietsvlaggetje

€0,80Excl. btw

Autoraamvlag 30 x 45 cm

€0,80Excl. btw

Banier

€0,83Excl. btw

Vissershoed Duitsland

€0,85Excl. btw

Vissershoed Belgie

€0,90Excl. btw

Landen producten

Veel verschillende producten in deze categorie die te maken hebben met het buitenland. Bedrukte Holland vlaggen, bedrukte vlaggenlijnen, bedrukte petten, voor ieder wat anders. Diverse artikelen zijn te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Deze producten zijn leuk om weg te geven tijdens speciale dagen zoals koningsdag, of als het Nederlands elftal weer moet spelen of aan uw buitenlandse relaties te geven. Op diverse artikelen is een eigen ontwerp mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact met ons opnemen of eventueel een mail sturen met het voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de landen producten zijn er diverse mogelijkheden namelijk tampondruk, zeefdruk en de Transferdruk. Wij plaatsen uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse modellen tevens mogelijk om de vlaggen en de andere artikelen in deze categorie te laten borduren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.