Strand & zomer

Page:

frisbee atrapa

€0,25Excl. btw

Zonnebril hoesje Sagol

€0,41Excl. btw

frisbee florida

€0,45Excl. btw

frisbee sydney

€0,55Excl. btw

Kunststof strandkoker

€0,60Excl. btw

frisbee taurus

€0,65Excl. btw

strandbal bondi

€0,70Excl. btw

strandbal palma

€0,70Excl. btw

Strandbal Ibiza

€0,70Excl. btw

Strandbal Trias

€0,70Excl. btw

poslband wit

€0,75Excl. btw

zonnebril australia

€0,75Excl. btw

Zonnebril opbergzakje

€0,77Excl. btw

Strand & zomer

In deze categorie vind u alle artikelen voor als u op vakantie gaat en/of even snel naar het  strand gaat. Van bedrukte zonnebrillen tot bedrukte koeltassen en bedrukte strandballen. Leuke zomerse artikelen voor op het strand en bedrukt met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze. Een bedrukte zonnebril heeft een grote attentie waarde. En een bedrukte Houten beachballset is natuurlijk een hartstikke leuke relatiegeschenk. Bedrukkingen op diverse artikelen helemaal naar eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact opnemen of even een mail sturen met het voorbeeld.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw strand & zomer artikelen zijn er diverse mogelijkheden namelijk tampondruk en zeefdruk. Wij plaatsen uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Het is bij diverse artikelen tevens mogelijk om de Transferdruk te gebruiken maar ook te borduren met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.