Strand & zomer

School box large

PRIJS OP AANVRAAG

Handdoek eigen logo

PRIJS OP AANVRAAG

PAI PAI PEN PAIPEN

€0,30Excl. btw

Zonnebril hoesje Sagol

€0,41Excl. btw

frisbee florida

€0,45Excl. btw

frisbee sydney

€0,55Excl. btw

Strandbal Playtime

€0,55Excl. btw
opblaasbare frisbee Adelaide
Nieuw

opblaasbare frisbee Adelaide

€0,72 €0,62Excl. btw

Frisbee

€0,63Excl. btw
bekerhouder Mini sandia
Nieuw

bekerhouder Mini sandia

€0,78 €0,66Excl. btw

strandbal bondi

€0,70Excl. btw

strandbal palma

€0,70Excl. btw

Strandbal Ibiza

€0,70Excl. btw

Strandbal Trias

€0,70Excl. btw

Strandlaken, frisbee, zonnebril of strandbal bedrukken met uw logo

Hebt u een bedrijf dat dichtbij het strand gevestigd is? Het kan dan erg leuk zijn als u uw klanten of medewerkers een strandlaken cadeau doet met uw logo erop. Ook als uw bedrijf niet aan het strand gevestigd is, maar u bijvoorbeeld een personeelsuitje heeft kan een strandlaken een mooi cadeau zijn. Een strandlaken bedrukken is niet duur als u dit door promotie.nl laat doen. Ondanks onze scherpe prijzen leveren wij producten van zeer goede kwaliteit. Een strandlaken ligt vaak buiten en moet dus niet snel beschadigt raken. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres.

Wanneer u strandlakens weggeeft, dan zal dit niet alleen erg gewaardeerd worden door uw klanten zelf, het is daarnaast ook een erg goed promotiemiddel. Als andere mensen uw strandlakens regelmatig voorbij zien komen zullen zij geïnteresseerd raken in uw bedrijf. Wij hebben strandlakens in veel verschillende kleuren en maten. Zo kunt u de lakens zo laten maken dat deze perfect bij uw bedrijf passen.

Enorm assortiment

Bij ons kunt u veel meer laten doen dan een strandlaken bedrukken. Zo kunt u bij ons ook terecht om een frisbee, zonnebril of strandbal te bedrukken. Wij hebben een enorm assortiment van producten die u kunt laten bedrukken of graveren. Zo hebben wij voor elke gelegenheid en elke doelgroep wel iets dat u kunt weggeven voor de promotie van uw bedrijf. Wij hebben spelletjes, kantoorartikelen, sleutelhangers en nog veel meer. Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat uw bedrijfsnaam regelmatig te zien is zodat uw klanten aan u herinnerd blijven worden.

Wanneer u mogelijk een van onze producten wilt bestellen, dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij kunnen zowel grote als kleine bestellingen leveren. Weet u nog niet helemaal waarmee u uw bedrijf als beste kunt promoten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.