WATERFLES ADVENTURE 550ML

  • 7-10 dagen
€3,50 Excl. btw
De Adventure waterfles is een fles die meegenomen kan worden met activiteiten zoals wandelen, kanoën, hardlopen, etc. Het deksel heeft een schroefdopopening waardoor de waterfles er sportief en stoer uitziet. De lekvrije fles bevat een handvat die het mog...Meer informatie
Ontvang een vrijblijvende offerte binnen 15 minuten
Wij hanteren zeer scherpe prijzen
Wij verwerken ook kleinere orders
Persoonlijk advies? Bel 026-3333522
Product informatie
  • Artikelnummer: LT98764

WATERFLES ADVENTURE 550ML

De Adventure waterfles is een fles die meegenomen kan worden met activiteiten zoals wandelen, kanoën, hardlopen, etc. Het deksel heeft een schroefdopopening waardoor de waterfles er sportief en stoer uitziet. De lekvrije fles bevat een handvat die het mogelijk maakt om de fles aan een tas op te hangen. Tijd om af te koelen met wat drankjes uit deze fles tijdens zweterige activiteiten.

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van de verschillende artikelen zijn er diverse mogelijkheden zoals tampon druk en transferdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen. Bellen 026-3333522 of een email naar [email protected] kan natuurlijk ook. Onze showroom bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.