Regenkleding bedrukken

Sprinkle

€0,60Excl. btw

Nimbus poncho

€0,75Excl. btw

Wegwerpponcho met tasje

€0,86Excl. btw

Wegwerpponcho met tasje

€0,86Excl. btw

Regen poncho

€1,10Excl. btw

Xina regenponcho

€1,11Excl. btw

PVC Poncho voetbal

€1,19Excl. btw

Bailey

€1,56Excl. btw

Regen poncho

€1,88Excl. btw

Majestic

€5,80Excl. btw

Majestic

€5,80Excl. btw

Regenkleding bedrukken

Van een waterdichte jas die je langdurig kan gebruiken tot een poncho voor eenmalig gebruik. Promotie.nl heeft het allemaal in het assortiment. We kunnen de jassen en poncho’s Bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst naar keuze het is dus een goed promotie artikel. Het is vooral erg handig voor als het eventueel slecht weer is. Regenkleding met eigen ontwerp is mogelijk, maar dan moet u even telefonische contact met ons opnemen of eventueel een mail sturen met een voorbeeld. En voor meer informatie kunt u altijd bellen voor persoonlijk advies.

Genoemde prijzen zijn exclusief bedrukking.

 

Bedruk mogelijkheden

Voor het bedrukken van uw regenkleding zijn er diverse mogelijkheden zoals Transferdruk, tampondruk maar ook de zeefdruk. In overleg plaatsen wij uw logo op de gewenste positie. Graag maken wij vrijblijvend een visual zodat u de mogelijkheden kunt zien. Bij diverse modellen is het tevens mogelijk om de regenkleding te bedrukken met een zelf gemaakt ontwerp, graag laten wij u de mogelijkheden zien.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen u deze binnen 15 minuten doen toekomen.
Bellen 026-3333522 of een email naar advies@promotie.nl kan natuurlijk ook.
Onze showroom in Arnhem bezoeken is ook mogelijk, bel even voor een afspraak en wij kunnen u de diverse mogelijkheden laten zien. U bent van harte welkom.