Werkkleding bedrukken

Werkkleding bedrukken met uw bedrijfslogo of slogan

Wilt u een professionele uitstraling creëren voor uw bedrijf en bent u op zoek naar uniformiteit? Laat dan bedrijfskledij bedrukken met uw logo en/of tekst. Dankzij de bedrukte werkkleding zal uw personeel zich meer betrokken voelen. U kunt de werkkleding laten bedrukken met uw logo en/of tekst, zodat uw huisstijl overal terugkomt. Ook bij bezoekers en klanten komt dit een stuk professionelere over. De werkkleding met logo heeft dan ook positieve invloed op uw imago en uw naamsbekendheid. Er is dan ook geen reden om dit niet toe te passen op uw werkkleding! 

Bedrukte werkkleding voor een professionele uitstraling

In het assortiment vindt u diverse kledingstukken die u kunt laten bedrukken. Het assortiment werkkleding bestaat uit diverse T-shirts met bedrukking, bedrukte truien en bodywarmers met opdruk van topkwaliteit. De werkkledij met bedrukking is perfect om in te zetten in magazijnen, fabrieken en in de bouw. Daarnaast bieden wij u ook polo’s met opdruk, blouses met bedrukking en bedrukte vesten. Deze zijn perfect om in te zetten in branches als de horeca en onderwijs. Voor iedere branche en doelgroep kunt uw passende werkkleding laten bedrukken.

Werkkleding bedrukking voor verschillende bedrijven

Opereert uw bedrijf in de bouw, industrie of logistiek? Dan vindt u hier gegarandeerd de bedrukte kleding die past bij uw bedrijf. Van werkbroeken tot aan T-shirts. Uiteraard maakt u zelf de keuze uit soort de stijl. Zo zijn er mogelijkheden voor representatieve kledij maar ook zijn er casual varianten. De keuze van qua stijl is volledige afhankelijk van uw wensen en soort bedrijf. Welke keuze u ook maakt, zorg altijd voor een mooie bedrukking. Denk bij deze bedrukking aan uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan. Niet alleen straalt dit professionaliteit uit, ook zorg dit voor herkenbaarheid. Zo weet men met wie ze te maken hebben zodra zij in aanraking komen met uw personeel. Ook kunt u kiezen voor een persoonlijke bedrukking. Zoals de naam van een personeelslid. Een mooi geschenk om te krijgen maar natuurlijk ook om te dragen!

Uw gepersonaliseerde werkkleding bestelt u eenvoudig online

Het bedrukken van werkkledij was nog nooit zo makkelijk. Tijdens uw online bestelling kunt u niet alleen aangeven wat het gewenste aantal, kleuren en maten zijn, maar u kunt ook aangeven hoe u uw werkkleding wil laten bedrukken. Voordat wij uw werkkleding bedrukken ontvangt u een digitale drukproef te goedkeuring. Neem voor een persoonlijk advies op maat contact op met onze medewerkers.