Kelnersmessen

De mooiste wijnaccessoires bedrukken: van kurkentrekker tot graveren van wijnkoeler

Naast de complete wijnkisten, zijn er ook verschillende wijnset bedankjes om weg te geven. Een zeer gewenst geschenk is de gegraveerde wijnkoeler. Dit houdt niet alleen de wijn goed op temperatuur, maar is ook een ware eye catcher op tafel. Je kunt de wijnkoeler bedrukken met je logo, maar je kunt ook een wijnkoeler graveren voor een extra luxe uitstraling! Naast de luxe wijnkoelers kun je ook kiezen om champagnekoelers te graveren. Wijnaccessoires bedrukken resulteert in een origineel, praktisch en chic relatiecadeau. Een cadeau wat tevens laat zien dat jij je klanten, zakenpartners en medewerkers plezier, genot en rust gunt.

Een bedrukte kurkentrekker is de ideale giveaway

Ook de relatiegeschenken kurkentrekker is een luxe geschenk om weg te geven. Omdat de kurkentrekker relatiegeschenk compact van formaat is, doet deze het erg goed als weggever op beurzen en andere evenementen. Je kunt de kurkentrekker bedrukken met logo, waardoor je automatisch profiteert van een grotere naamsbekendheid. Zijn jouw producten of diensten relevant voor restaurants, bars en hotels? Een wijnflesopener bedrukken of graveren is al zeker een goed idee als je de horecasector wil bereiken.

Wijnkist bedrukken als relatiegeschenk

Wijn is fijn. Zeker een prachtige fles smakelijke wijn in een gepersonaliseerde wijnkist. Promotie.nl Relatiegeschenken heeft dan ook een uitgebreid assortiment te bedrukken wijnkisten. Een bedrukte wijnkist is een bijzonder cadeau. De ontvanger zal zich sterk gewaardeerd voelen en daarom is een wijnkist met logo ideaal als relatiegeschenk voor belangrijke zakelijke partners. Door een wijnkist te personaliseren en als geschenk in te zetten onderhoud je niet alleen belangrijke contacten. Je kunt de wijnkist bedrukken met je logo of bedrijfsnaam en zo vergroot je ook je naamsbekendheid! Onze collectie wijngeschenken bestaat uit diverse wijnkisten met opdruk en tevens te bedrukken wijnaccessoires zoals kurkentrekkers met bedrukking.

Bedank je medewerkers met een wijngeschenk

Niet alleen zakenrelaties fleuren op van een bedrukt wijngeschenk, ook binnen het bedrijf kun je collega’s en medewerkers een blijk van waardering geven. Laat een wijnkist bedrukken met het bedrijfslogo of, indien een bepaalde mijlpaal ten grondslag ligt aan het feestelijke cadeau, een slogan welke verwijst naar de behaalde doelstelling. Is de afdeling erg groot? Je kunt ook een kurkentrekker bedrukken of een luxueuze metalen kroonkurkopener graveren. Door middel van een klein gebaar kun je al samenhorigheid en eenheid creëren. Dit zorgt voor een goede sfeer op kantoor waardoor ook resultaten zullen verbeteren.