Categorieën
Prijs

t/m

Kleur

Thermosflessen en Thermosbekers

Thermosbeker bedrukken voor een warm resultaat

De thermosbeker is een populair geschenk dat veelal wordt weggeven in de winter. Het is praktisch en nuttig geschenk waar veel relaties wat aan hebben. Met name de relaties die vaak onderweg zijn zullen dit geschenk zeker waarderen. Met de thermosbeker kunnen zij op ieder moment van de dag genieten van een warme kop koffie of thee. Dit hartverwarmende geschenk wordt zeker gewaardeerd. Wanneer u de thermosbeker met uw naam en/of logo laat bedrukken, zal uw naam ook aan deze warme herinnering geassocieerd worden. Daar zult u nog jarenlang profijt van hebben.

 

Laat ook een thermosbeker met naam personaliseren

Uiteraard kunt u alle thermosbekers bedrukken uw eigen logo en/of tekst. Daarnaast hebben wij ook een aanbod van thermosbekers die gegraveerd kunnen worden. Dankzij de lasergravering is het mogelijk om de thermosbeker met naam te graveren. De gepersonaliseerde thermosbeker is een uniek en persoonlijk geschenk waar u uw relaties zeker mee zal verrassen. Deze persoonlijke relatiegeschenk thermosbeker is een perfect cadeau om weg te geven tijdens een jubileum of eindejaar borrel. Uiteraard kunt u voor een nog grotere impact ook kiezen voor een thermosfles relatiegeschenk.

 

Voor iedere doelgroep een passende thermosbeker

In het assortiment vindt u diverse thermosbekers met elk een eigen en unieke stijl. Zo kunt u kiezen tussen moderne en stijlvolle thermosbekers voor op het bureau, maar ook voor compacte lekvrije thermosbekers voor onderweg. Dankzij het brede aanbod kunt u voor iedere doelgroep een thermosbeker kiezen zie bij hun past. Zo is de travelmok bijvoorbeeld perfect voor de reizende studenten. Geef bijvoorbeeld een bedrukte thermosbeker weg tijdens een leuke studentenactie. De travel thermosmok zullen zij nog lang daarna gebruiken, waardoor uw naam ook veelvuldig in beeld komt.

 

Bestel uw thermosbeker relatiegeschenk direct online

Wanneer u uw thermosbeker heeft uitgekozen, kunt u deze eenvoudig online bestellen. Tijdens de online bestelling kunt u precies aangeven hoe u de thermosbeker wilt laten bedrukken. Ook kunt u hier de keuze maken voor een eventuele gravering. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij een digitale drukproef opmaken. Hierop kunt u precies zien hoe de bedrukte thermosbeker eruit komt te zien. Pas wanneer u helemaal tevreden bent zullen wij het drukproces starten. Zo ontvangt u altijd een thermosbeker relatiegeschenk dat volledig naar wens is.