Schorten en Sloven bedrukken

Kookworkshops en jouw logo op een keukenschort

Uiteraard kun je schorten bedrukken en uitdelen op keukenworkshops. Deze kookavonden worden steeds populairder en wanneer je jouw doelgroep goed kent en precies weet waar deze zich bevindt kun je met bedrukte keukenschorten heel precies marketen. De te bedrukken schorten lenen zich goed voor zowel thuis kookworkshops als privé workshops bij restaurants. Deze worden vaak georganiseerd als bedrijfsuitje, jubileum of speciale verjaardag. Laat niet alleen de koks de keukenschorten met logo dragen maar geef de cursisten een prachtig bedrukt schort mee naar huis.

Gepersonaliseerde keukenschorten voor iedere relatie

Ook buiten de professionele keuken zijn de schorten met opdruk leuk om weg te geven als bedrukte relatiegeschenken. Kookliefhebbers zullen je relatiegeschenken schort met logo zeker waarderen. Omdat het geschenk steeds opnieuw gedragen zal worden, profiteer je van een extra groot bereik. Je kunt de keukenschort naar wens bedrukken, bijvoorbeeld met logo, naam of juist een originele tekst. Met een gepersonaliseerde keukenschort in combinatie met ander bedrukt keukengerei of keukentextiel met bedrukking scoor je gegarandeerd punten.

Schort bedrukken met logo voor een professionele look in de keuken

Een schort bedrukt met logo is meer dan een simpel stuk keukentextiel. Met bedrukte schorten creëer je een professionele uitstraling in de keuken. Laat de keukenschorten bedrukken met je logo en al jouw koks zullen er strak en professioneel uit zien. Net als veel ander bedrukt promotietextiel zorgt de bedrukte keukenschort voor een uniforme uitstraling, wat lijdt tot een positieve werksfeer. Je kunt ook een kookschort bedrukken met eigen tekst, bijvoorbeeld een quote dat altijd door de keuken geroepen wordt. Je medewerkers zullen zeker verrast zijn met dit originele en persoonlijke cadeau.

Schorten bedrukken voor op horecabeurzen en culinaire evenementen

Sta je binnenkort op de beurs? Schorten bedrukken met logo is niet alleen relevant voor restaurants en koks, maar kan ook goed ingezet worden voor de promotie van kwaliteitswijnen op een culinair evenement. Er zijn immers veel evenementen waar de keuken op een of andere manier aan verbonden is en dit opent veel deuren om bedrukte schorten in te zetten als ondersteuning van je marketingstrategie. Zet de lekkere hapjes maar klaar en zorg ervoor dat de keukenschorten met logo door iedereen gezien worden. Ook leuk: een schort bedrukken met menukaart.